Trainingen

shutterstock_180916217

Training “Zicht op jezelf”

Kijk jij alleen nog maar naar de ballen die je in de lucht moet houden? Ben je jezelf daardoor een beetje uit het oog verloren? Hoogste tijd voor een blik op jezelf!

In vijf avonden gaan we aan de slag met de volgende vragen:

  • Wie ben ik en wat kan ik?
  • Waar sta ik nu en waar wil ik naar toe?
  • Hoe kom ik daar?

Aan de hand van o.a. het DISC model (model om gedragsvoorkeuren in kaart te brengen), creatieve werkvormen die het onbewuste actieveren en oefeningen die gevoel en verstand verbinden, stel je het beeld van jezelf en waar je naar toe wilt weer op scherp.

Waarom zou je investeren in jezelf?
Omdat jij de belangrijkste persoon bent in jouw leven! Als jij goed in je vel zit genieten anderen daarvan mee. Tijd maken voor jezelf is net zo essentieel als sporten en gezonde voeding. Het geeft energie en motivatie.

Dus wil jij met een helder beeld van jezelf de zomer in, schrijf je dan in voor de training “Zicht op jezelf”.

Data & tijden:

5 woensdagen van 19:30 tot 22:00 (max. 6 personen)

20 mei
27 mei
3  juni
10 juni
17 juni

Investering: €250,- incl. BTW

Locatie: Centrum aan het Spaarne, Spaarne 112, 2011 CM Haarlem

Inschrijven kan via info@kicoaching.nl

 

“Irene is een heel fijn en rustig persoon waar je je direct bij op je gemak voelt. De workshop “Zicht op jezelf” was een hele ontspannen en creatieve avond en heeft mij bewust gemaakt van een aantal zaken waar ik zeker iets aan heb.”

“Hele fijne workshop gehad bij Irene. Zeer vertrouwd en gewaardeerde trainster, weet goed te luisteren en de juiste dingen te zeggen op het juiste moment. Het heeft mij aan het denken en doen gezet.”

 

Naast mijn werkzaamheden vanuit Kicoaching ben ik als freelance trainer aangesloten bij geneeskeuze. Geneeskeuze begeleidt geneeskunde studenten en jonge artsen bij het maken van een bewuste keuze voor hun toekomst.

Training op maat? Dat kan. Bel of mail mij dan zodat we samen kunnen bespreken wat de wensen en mogelijkheden zijn.