Irene

shutterstock_32477440


Wie ben ik?

Na 10 jaar met veel plezier werkzaam geweest te zijn in de theater &
televisie branche was het tijd voor een andere kant van mij. De interesse in mensen, in wat hen beweegt of juist tegenhoudt heeft mij aangezet om het coach- en trainingsvak in te gaan. Naast dat ik doe wat ik ontzettend leuk vind, heeft deze keuze mij tevens geholpen om een goede lifebalance te vinden.


Mijn insteekfullsizeoutput_890e

In onze maatschappij is de ratio oververtegenwoordigd en is er weinig ruimte voor intuïtie en gevoel. Dat is zonde als je je realiseert dat ons onderbewuste zoveel groter is dan ons bewuste. Ik werk dan ook vanuit de overtuiging dat een betere verbinding van ratio en gevoel leidt tot het maken van keuzes die beter bij je passen. Daardoor ontstaat meer innerlijke rust en meer ruimte.

Mijn aanpak is daarom holistisch. Dit houdt in dat ik naar het geheel kijk en vraagstukken vanuit verschillende invalshoeken benader. Ik gebruik zowel de meer cognitieve methodes zoals o.a. DiSC, Rationele Effectiviteittraining (RET) als de meer intuïtieve methodes zoals mindfulness, opstellingen, lichaamsgerichte oefeningen en creatieve werkvormen.

Ik geloof dat ieder mens zijn eigen antwoorden bij zich draagt. Als coach & trainer faciliteer ik graag het proces waarin we opzoek gaan naar die antwoorden.

 

Opleiding & ervaring

  • 2 jarige opleiding tot Master Coach – Europees Instituut de Baak
  • Jaaropleiding familie & organisatie opstellingen – Academie voor opstellingen
  • DiSC certificatie
  • Deep democracy level 1

 

Ik werk vanuit mijn eigen praktijk KiCoaching met zowel individuen als met teams. Daarnaast ben ik als freelance trainer & facilitator aangesloten bij  verschillende andere partijen:

  • Effectory: De feedback instrumenten van effectory helpen organisaties te verbeteren van binnenuit. Als trainer help ik organisaties om concreet aan de slag te gaan met de onderzoeksresultaten.
  • Dubito: Dubito verzorgt training over integriteit, zodat mensen zichzelf recht in de spiegel kunnen aankijken. Dat komt zowel de persoon als de organisatie ten goede.
  • Faun: Faun staat voor ervarend leren, teamontwikkeling door te doen. De trainingen hebben daardoor altijd een actief component.
  • Geneeskeuze:  Geneeskeuze begeleidt jonge medici bij het vinden van hun eigen pad binnen het huidige systeem. De focus ligt op meer mens in de Dokter.

Ik ben als erkend coach aangesloten bij de St!R. http://www.stir.nu

 

STIR_LOGO_BM_BLAUW